Fraktfritt över 999 kr

 Snabba leveranser (1-3 dagar)

 Hög kvalité

 Låga priser

Simglasögon till barn och vuxna

Här har vi samlat alla våra simglasögon till barn, junior, vuxen, tävling. Simglasögon med imskydd, UV-skydd, bra passform, snabb justering m.m. När man badar och simmar så är det alltid roligare och enklare om man har ett par bra simglasögon. När man skall köpa simglasögon skall man tänka på storleken på koppen, om koppen har mjuk silikonkant, bandet har snabbjustering, färgen på glaset, bredden mellan ögonen och ev. höjden på simglasögonen mellan ögonen.
Skall man använda simglasögonen till bad och motionssim, då rekommenderar vi ett par simglasögon med mjuk silikonkant på koppen och rätt stor kopp för bästa komfort. Skall du dyka med simglasögonen är det smart att använda ett par med mindre kopp och inte så hög, lättare att simglasögonen sitter kvar.
När man dyker med simglasögon skall man just vid islaget titta på vattenytan, då sitter simglasögonen kvar i dyket.
Handla dina simglasögon snabbt och enkelt onlie från oss. Bra simglasögon till bästa priserna! 

Läs mer

Ålder

Populära produkter i underkategorierna

Hur sköter jag om mina simglasögon?

- Gnugga aldrig på insidan eller utsidan av dina simglasögon, risk att du repar dem.

- Förvara simglasögonen i ett fodral

- Skölj alltid av simglasögonen efter varje simpass/bad

Många simglasögon är imskyddsbehandlade, om man petar/tar på insidan av glaset är det stor risk att man repar hinnan och simglasögonen blir repiga/suddiga. Resultatet är obrukbara simglasögon.

När man har använt sina simglasögon ett tag brukar de imma mer och då kan vi rekommendra Soak´s imskyddsmedel som är mycket bra.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen